Tilbygning til hus såsom en stue, udestue eller garage​

Vi har murere og tømrere under samme tag​

Drømmer du om at få en større eller mindre tilbygning til hus? Så lad os bygge den for dig. Hos Klint Byg ApShar vi tømrere og murere under samme tag. Dermed har vi kompetencerne til at varetage både små og store byggeentrepriser. Samtidig kan vores projektafdeling håndtere alt fra tegninger til tilladelser.

Vi er en familieejet virksomhed, som lægger stor vægt på åbenhed, tillid og gensidig respekt. Samtidig lægger vi vægt på at levere kvalitet til en god pris. Vi bygger for private og erhverv i blandt andet Frederiks, Viborg, Silkeborg og mange andre steder.

​​

Kom i kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os? Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi sikrer kvalificeret rådgivning og god kommunikation

​​Vi opfører alle typer tilbygninger, og vi laver også gerne en ombygning. Det kan for eksempel være til et hus, et sommerhus eller en erhvervsejendom. Vi sikrer naturligvis, at du får kvalificeret rådgivning, og undervejs sikrer vi et godt samarbejde og en god kommunikation.

​En tilbygning til hus kan for eksempel være:​

  • ​Et anneks
  • En pavillon
  • En udestue
  • En større stue
  • Et gæsteværelse​
  • En garage eller carport
  • Et vindfang eller en entre
  • Et udhus eller redskabsskur
  • Og så videre.​​

Hør mere om muligheden for en tilbygning til hus

​Hvad koster en tilbygning til et hus? Vores priser for tilbygninger afhænger af mange forhold. Der er forskellige regler til opvarmede og uopvarmede bygninger, og de eventuelle tekniske installationer har også en betydning. 

Dertil kommer dine ønsker til materialer. Vi kommer gerne ud for at høre om dine ønsker og behov. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede tilbygning til hus.

HAr du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du at få mere information om vores byggeprojekter? Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dine byggebehov!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klint Byg ApS

Solvænget 57, 7470 Karup J

Klik her for rutevejledning

CVR: 36975873

Kontaktinformation

Telefon: 28 14 55 68

E-mail: morten@klintbyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.