​Støbning af fundament til huse og bygninger

​Vi har stor ekspertise med at støbe i god kvalitet

​Er du på udkig efter et byggefirma, som tilbyder støbning af fundament? Så kan vi hjælpe med støbearbejdet. Hos Klint Byg ApS har vi stor ekspertise med byggeprojekter, og vi støber gerne fundamentet for dig. Du kan naturligvis se frem til god kvalitet til en god pris.

Vi er et familieejet byggefirma med egne murere og tømrere, og vi lægger vægt på åbenhed, tillid og gensidig respekt. Vi udfører fag- og totalentrepriser i blandt andet Viborg, Frederiks og Silkeborg samt adskillige andre steder.

Kom i kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os? Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi støber punktfundamenter og randfundamenter

​Vi tilbyder støbning af fundament, sokkel og gulve. Det kan være til et hus, et sommerhus, et skur eller en garage med videre. Vi har stor erfaring med byggeentrepriser, og vi byder gerne ind med vores viden og erfaring, uanset om vi varetager en fagentreprise eller en totalentreprise.

Vi har ekspertise med alle former for opbygning af fundament. Det kan være tilstrækkeligt med et punktfundament med stolpebærer,​ ​hvis der er tale om en mindre bygning. Der er derimod behov for et stribefundament eller randfundament, hvis det skal bære et helt hus.

Formålet med fundamentet er at bære vægten af husets bærende vægge og af tagkonstruktionen. Derudover skal det forhindre fugten fra den underliggende jord i at trænge op i huset.​

Få et uforpligtende tilbud på støbning af fundament​

Du er velkommen til at kontakte os for at aftale et byggemøde. Her kan vi gennemgå projektet og dine særlige ønsker. Samtidig kan du høre mere om vores priser. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på støbning af fundament.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klint Byg ApS

Solvænget 57, 7470 Karup J

Klik her for rutevejledning

CVR: 36975873

Kontaktinformation

Telefon: 28 14 55 68

E-mail: morten@klintbyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.