​Renovering af hus med fokus på kvalitet

​Vi har fokus på åbenhed og gensidig respekt

​Er det ved at være tid til renovering af hus? Så lad os sætte huset i stand for dig. HosKlint Byg ApS har vi egne murere og tømrere, og vi har stor erfaring med at renovere huse.

Vi er et familieejet byggefirma, der lægger vægt på at levere kvalitet til en god pris. Samtidig har vi fokus på åbenhed, tillid og gensidig respekt. Vi udfører fag- og totalentrepriser i blandt andet Viborg, Frederiks og Silkeborg samt mange andre steder.

Kom i kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os? Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Vi er med fra første ide til det færdige resultat

​En husrenovering er ofte en stor beslutning, uanset om du ønsker udskiftning af vinduer, en større eller mindre ombygning eller en totalrenovering af hus. Det kan være et hus, hvor du har boet i flere år, men det kan også være et hus, som du lige har købt, eller som du er ved at gøre salgsklar.

Vi varetager gerne renovering af hus i en entreprise, hvor vi står for koordinering af alle håndværkere og eventuelle fagentrepriser. ​Vi kan kort sagt hjælpe dig gennem hele processen med vores viden og erfaring. Det gælder hele vejen fra den første ide til det færdige resultat.

I samråd med dig finder vi frem til, hvilke materialer der bedst imødekommer dine drømme og ønsker. Vi sørger naturligvis for, at du bliver inddraget undervejs i renoveringen. Eventuelle tegninger og byggetilladelser bliver håndteret af vores egen projektafdeling.

Hvad koster renovering af hus?

​Vores priser for renovering af hus afhænger af omfanget og husets nuværende stand. Dertil kommer især dine ønsker til materialer og producenter. Kontakt os for at høre mere, og vi kommer gerne ud til et møde, hvor vi gennemgår huset. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud på renoveringen.​​

HAr du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du at få mere information om vores byggeprojekter? Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dine byggebehov!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klint Byg ApS

Solvænget 57, 7470 Karup J

Klik her for rutevejledning

CVR: 36975873

Kontaktinformation

Telefon: 28 14 55 68

E-mail: morten@klintbyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.