Nybyggeri med et personligt præg

​Åbenhed, tillid og gensidig respekt

​Er du i gang med at planlægge et nybyggeri? Så lad os varetage hele byggeprojektet for dig. Hos Klint Byg ApS bygger vi alle typer huse, og du kan vælge imellem forskellige plantegninger og tagkonstruktioner, så dit nye hjem får et personligt præg.

Vi er et familieejet byggefirma, som lægger stor vægt på åbenhed, tillid og gensidig respekt. Vi har egne tømrere og murere under samme tag, og vi varetager gerne hoved- og totalentrepriser. Du kan naturligvis forvente kvalitet til en god pris. Vi udfører byggeentrepriser i blandt andet Frederiks, Silkeborg, Viborg og mange andre steder.

​​

Kom i kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os? Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er med gennem hele byggeprocessen

​Det er en stor beslutning at bygge et nyt hus. Du skal tage stilling til mange ting – måske flere, end du lige tænker over. Derfor står vi gerne til rådighed med vores viden og erfaring gennem hele processen, og vi er meget gerne med lige fra den første ide. 

Vi sikrer, at vores kunder bliver inddraget i hele processen, og derfor vil du altid vide, hvad der foregår.

Der er flere fordele ved nybyggeri frem for køb. Du er selv med til at lave plantegningen, bestemme størrelsen på de enkelte rum og vælge alle byggematerialerne. 

Fuldmuring hører i øvrigt til et af vores specialer, og vi bygger mange funkisvillaer, men du bestemmer selv, hvordan huset skal være.​​

Vores egen projektafdeling håndterer alt fra tegninger til byggetilladelser, og husene bliver bygget efter gældende standarder og krav til nybyg. Vi følger Bygningsreglement BR2020 om lavenergiklasse og 3-lags-vinduer med videre. Der bliver også lavet en trykprøve af huset.

Hvad koster nybyggeri?

​Vores priser for et nybyggeri afhænger naturligvis af ganske mange forhold, herunder dine ønsker og drømme samt dit budget. Byg nyt hus, men start med at aftale et byggemøde, hvor vi gennemgår alle dine behov. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud på nybyggeriet.​​

HAr du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du at få mere information om vores byggeprojekter? Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dine byggebehov!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klint Byg ApS

Solvænget 57, 7470 Karup J

Klik her for rutevejledning

CVR: 36975873

Kontaktinformation

Telefon: 28 14 55 68

E-mail: morten@klintbyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.