​Opførelse af funkisvilla med fokus på design og arkitektur

​Vi lægger vægt på kvalitet, åbenhed og gensidig respekt

​Leder du efter et byggefirma, som har ekspertise med opførelse af funkisvilla? Så har du fundet det rette sted. Hos Klint Byg ApS bygger vi alle former for huse, herunder funkishuse i 2 plan, arkitekttegnet funkisvillaer og meget mere. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen lige fra den første skitse til det færdige nybyggeri.

Vi er et familieejet byggefirma, som har fokus på åbenhed, tillid og gensidig respekt. Vi har egne tømrere og murere, og vi varetager gerne hoved- og totalentrepriser. Her kan du altid forvente kvalitet til en god pris. Vi bygger huse i blandt andet Frederiks, Silkeborg og Viborg samt mange andre steder.

Kom i kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os? Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Funkishuse genkendes på den klare og geometriske form

​Funkis er afledt af funktionalisme. Funkisvillaer er med andre ord funktionalistiske huse uden overflødig pynt. Ikke desto mindre er der fokus på design og arkitektur ved enhver opførelse af funkisvilla. Det færdige hus kan især genkendes på sin klare og geometriske form. Dertil kommer, at der typisk er kælet for detaljerne på huset.​

​Vi kan hjælpe med opførelse af funkishus, og vi står gerne til rådighed med vores viden og erfaring gennem hele processen. Vores egen projektafdeling kan håndtere alt fra tegninger til byggetilladelser. 

Det sker i en tæt dialog med dig, hvor du er med til at lave plantegningen, bestemme størrelsen på de enkelte rum og vælge byggematerialer. Fuldmuring hører til et af vores specialer, men du bestemmer selv, hvad du foretrækker.​ Kontakt os gerne og få en pris på dit projekt.

Få flere oplysninger om opførelse af funkisvilla

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om funkishuse, de mange muligheder og vores priser. Vi starter med et byggemøde og en forventningsafstemning. Derpå beregner vi et uforpligtende tilbud med en fair pris på den ønskede opførelse af funkisvilla.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klint Byg ApS

Solvænget 57, 7470 Karup J

Klik her for rutevejledning

CVR: 36975873

Kontaktinformation

Telefon: 28 14 55 68

E-mail: morten@klintbyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.